Arbetet fortsätter!

Ja då var vi tillbaks bakom skolbänkarna - men inget hindrar oss. Direkt efter skoldagens slut packade vi oss ner till trädgårdarna utmed Åpromenaden.
    Arbetet flöt på likt en välkomponerad och välkorriograferad dans. =] Och vi hade ju tur med vädret. Soligt, vindfritt och jättehärlig arbetsstämning! Man känner att det nu börjar dra ihop sig. På fredag är det invigning och allt ska vara tajmat och klart, in i minsta detalj. Vi hoppas att vädergudarna är barmhärtiga mot oss och ger oss uppehåll och gärna lite sol så att det blir så där jättetrevligt och en fin avrundning på detta oerhörda arbete vi gjort ända sedan innan jul fram till dags dato och vidare då vi även kommer turas om under veckorna att sköta trädgårdarna som sig bör tills dem rivs i oktober.
    Är man i närheten eller ska besöka Enköping på fredag så är man mycket välkommen ner till våra 5 urhäftiga trädgårdar där vi finns på plats för att visa på och svara på frågor. Under själva invigningen kommer det bl a bli tal av oss elever, kurschef Lena Månsson samt stadsträdgårdsmästare Tomas Lindvall.


Här händer det saker hos grupp 3! Britt-Marie planterar nävorLisa vattnar det nylagda gräsetJonas är intresserad och Sara berättar vad som hänt hos 5:ornaDaniel finjusterar nävorna innan plantering


Idag fortsätter arbetet efter skoltid. Det är många detaljer att täcka in.
Kanske vi ses därnere?

Med vänliga hälsningar,
Louise


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0