Dag 2

Fredagen fortsatte i samma stil som torsdagseftermiddagen - d v s full sol som värmde mycket, lite för mycket kanske med tanke på den rodnande hudfärg somliga sprang omkring med framåt eftermiddagen..!
    Efter ett kortare morgonmöte tuffade vi vidare och tog vid där vi slutade igår med arbetena i respektive trädgård. Flitens låga lyste verkligen och alla har gjort bra ifrån sig under dagen!

    Vi vill redan nu rikta ett stort tack till Enköpings kommun, och speciellt Eva från parkavdelningen som med sin traktor servat oss med allsköns material vi behövt under dessa hitintills två hektiska dagar vi arbetat, och mer lär det bli då vi kastar oss in i nästa fullspäckade byggvecka med samma iver.Robert har koll på avvägningenElisabeth sätter ut naturstenVi är som myror med pågående arbete överallt!Jonas och Monica mumsar på frukt.
Kanske en present till Jonas då han fyllde år idag - Grattis!Helt plötsligt har en björkskog vuxit upp!Love, peace and understanding - Louise försöker sprida en god stämningKarin, Johanna, Louise och Åke - 4st tappra krigare som utförde arbete långt
efter det att de andra gått hem.


Nu tar vi helg och hoppas på fint väder och önskar alla ett trevligt veckoslut!

Med vänliga hälsningar,
Louise


Kommentarer
Postat av: Anonym

heja vad vi är bra :D

2009-05-29 @ 23:28:59
URL: http://fagelholkar.blogg.se/
Postat av: Yvonne o Bosse

Bra o. rolig text , intressanta bilder fortsättning följer. :-)

2009-05-31 @ 10:36:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0